Artware Branding
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 13 ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
0
Καθόλου ψήφοι ακόμη

Artware Branding

Μοιράσου το!: 
Υπεύθυνος επικοινωνίας: 
Νίκος Σαββόπουλος
Περιγραφή: 

Τι υπηρεσίες προσφέρει η Artware?
H Αrtware δραστηριοποιείται στο χώρο του branding και της αποτελεσματικής προώθησης των επιχειρήσεων.  Αναλυτικότερα η Artware ειδικεύεται στον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, λογοτύπου, συσκευασίας, στη διαφημιστική φωτογραφία, στον σχεδιασμό ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop. Επίσης, η εταιρία εκδίδει τον ετήσιο οδηγό γάμου και βάπτισης ilovewedding και τον εξαγωγικό οδηγό exportkavala.
Τι είναι το branding?
Με τον όρο branding εννοούμε τη ‘’μάρκα ‘’ κάθε επιχείρησης ως όνομα, όρος, σήμα, σύμβολο, σχέδιο ή ο συνδυασμός αυτών που στοχεύουν στην αναγνώριση των προϊόντων και των υπηρεσιών της κάθε επιχείρησης.
Γιατί να επιλέξω την Artware?
Η προσέγγιση της Artwareστην ανάπτυξη του branding πάντα στοχεύει στη δημιουργία ενός φρέσκου, μοντέρνου και καθαρού στιλ. Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα μια ισχυρή οπτική εικόνα που σαφώς ανταποκρίνεται στην εταιρική ταυτότητα κάθε επιχείρησης, κάνοντας έτσι κάθε επιχείρηση, προϊόν και υπηρεσία μοναδικά και να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.
Τι είναι η εταιρική ταυτότητα?
Η εταιρική ταυτότητα κάθε επιχείρησης αφορά σε όλες τις πτυχές της κάθε επιχείρησης και είναι πολύ σημαντικό η ύπαρξη μιας μελετημένης και ισχυρής εταιρικής ταυτότητας. Η ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει τη σχεδίαση λογοτύπου, εταιρικών καρτών, επιστολόχαρτου, folder και φακέλου.
 Τι  είδους προϊόντα φωτογραφίζεται?
Στα 35 χρόνια πετυχημένης πορείας στο χώρο της φωτογραφίας, έχουμε φωτογραφήσει σχεδόν τα πάντα. Η φωτογραφία για εμάς είναι τρόπος ζωής. Μας προσφέρει ευχαρίστηση, δράση, πληροφορίες, επαγγελματική σταδιοδρομία και μπορεί να μας περάσει σ’ ένα μαγικό κόσμο. Η φωτογράφηση προϊόντων είναι πάντα μία πρόκληση για εμάς. Δίνουμε έμφαση και τονίζουμε τα ιδιαίτερα σημεία οποιουδήποτε προϊόντος, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο, την καλύτερη άποψη γι’ αυτό. Φωτογραφίζουμε προϊόντα για ηλεκτρονικό κατάστημα όπως κοσμήματα, ρούχα, υποδήματα, είδη κομμωτηρίου, έργα τέχνης, συσκευασίες και ότι μας άλλο μας ζητήσετε! Ονομάστε το προϊόν σας και εμείς θα το φωτογραφίσουμε. Επίσης, ειδικευόμαστε στη φωτογράφηση τροφίμων και ποτών, πιάτων, φωτογράφηση εστιατορίων, τουριστικών χώρων, αρχιτεκτονική φωτογράφηση, ανθρώπων, τοπίων, υποβρήχια, εναέρια. Ότι μπορείτε να φανταστείτε!
Τι τεχνικές χρησιμοποιείτε για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας ώστε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες?
Χρησιμοποιούμε εκπληκτικές τεχνικές για το σχεδιασμό ιστοσελίδας, συνδυασμένες με standard συμβατό κώδικα και εντυπωσιακή δομή περιεχομένου, για να βεβαιωθούμε ότι η επιχείρηση σας προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο στους επισκέπτες-πελάτες αλλά και στη Google. Σας παρέχουμε εξελιγμένες flash εφαρμογές και κινούμενων εικόνων για να ζωντανέψουμε την ιστοσελίδα σας και οι επισκέπτες να βιώνουν μία αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία υπέροχων ιστοσελίδων για τους επισκέπτες , ακολουθώντας τη φιλοσοφία ότι η απλότητα είναι το κλειδί για να διατηρείται η ξενάγηση της ιστοσελίδας ευχάριστη. Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να προσφέρουμε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου με τα οποία σας δίνεται η δυνατότητα να χειρίζεστε τη διαδικτυακή σας παρουσία, μόνοι σας! 
SEO? Τι στο καλό είναι αυτό? Θα έχω περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα μου ?
SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας για την βελτίωση της θέσης της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Για να πετύχεις περισσότερες επισκέψεις υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορούμε να εφαρμόσουμε. Μερικοί πολλοί αποτελεσματικοί μέθοδοι περιλαμβάνουν την πληρωμή ανά κλικ (επίσκεψη στην ιστοσελίδα) που παρέχεται απευθείας από τις μηχανές αναζήτησης και τα θυγατρικά προγράμματα. Επίσης, στην Artwareσας παρέχουμε τεχνικές βελτίωσης της κατάταξης της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα που έχουν διάρκεια και το πληρώνεις μόνο μία φορά. Οι τεχνικές αυτές περιλαμβάνουν την επεξεργασία του κώδικα,  της ιστοσελίδας, βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και σε θεματικούς καταλόγους και πολλές άλλες τεχνικές που στοχεύουν να κάνουν την ιστοσελίδας σας φιλική στις μηχανές αναζήτησης.
Πως μπορώ να αναβαθμίσω την ιστοσελίδα μου?
 Ο τρόπος που η κάθε μηχανή αναζήτησης αξιολογεί τις ιστοσελίδες δεν είναι πάντα ο ίδιος. Ο τρόπος αυτός εξαρτάται απόλυτα από το πώς είναι ο κώδικας. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να αρχικά να αναλύσουμε την ιστοσελίδα σας και να καθορίσουμε ποιες βελτιώσεις μπορούμε να κάνουμε. Ιστοσελίδες που έχουν σχεδιαστεί πρόχειρα, θα κωδικοποιηθούν ξανά, έτσι ώστε να αναβαθμιστούν σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.
Κάποιες προτεινόμενες βελτιώσεις είναι:
·        Εν βάθως SEO ανάλυση της υπάρχουσας ιστοσελίδας.
·        Μετατροπή της ιστοσελίδας σε XHTMLκαι CSS.
·        Βεβαίωση ότι η ιστοσελίδα είναι συμβατή με W3C.
·        Διόρθωση των λέξεων-κλειδιών, περιγραφών, robots, τίτλων και επικεφαλίδων.
·        Υποβολή ιστοσελίδας σε εκατοντάδες μηχανισμούς αναζήτησης και καταλόγους.
 
Για πιο λόγο να δημιουργήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ?
Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-shopείναι ο διαδικτυακός σας χώρος μέσω του οποίου μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε οποιονδήποτε,  οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οι περισσότερες επιχειρήσεις πλέον, στρέφονται στη δημιουργία του δικού τους esho pώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, απευθυνόμενοι σ’ ένα παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό και μειώνοντας τα πάγια έξοδα τους. Επιπλέον, μέσω του διαδικτύου οι αγορές επιτρέπονται όλο το 24ώρο και οι καταναλωτές έχουν άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που τους παρέχονται. Ξεκινήστε τώρα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) και αφήστε στα εξειδικευμένα στελέχη της Artwareτην κατασκευή  και την αύξηση των πωλήσεων σας.
Τι είναι το ilovewedding?
Το Ilovewedding αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό-περιοδικό γάμου και βάπτισης που θα συντροφεύει το ζευγάρι από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Περιλαμβάνει προτάσεις και συμβουλές για την νύφη και τον γαμπρό, ιδέες για τα νυφικά, την ομορφιά, τα ταξίδια και όλες τις πληροφορίες για την οργάνωση ενός επιτυχημένου μοντέρνου ή παραδοσιακού γάμου. Επίσης, προσφέρει θέματα και λύσεις για την οργάνωση της βάπτισης, το παιδί και τους νέους γονείς. Στο i love wedding θα βρείτε τις καλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, ώστε να οργανώσετε το γάμο που ονειρεύεστε εύκολα, γρήγορα και χωρίς άγχος.

Email: 
info@artware.gr
Νομός: 
Πόλη: 
Τ.Κ: 
65302