Ελληνική Βιοτεχνία Υποδημάτων Καραβάκης Στέλιος
ΜΟΝΑΣΣΤΗΡΙΟΥ 159 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
0
Καθόλου ψήφοι ακόμη

Ελληνική Βιοτεχνία Υποδημάτων Καραβάκης Στέλιος

Μοιράσου το!: 
Υπεύθυνος επικοινωνίας: 
Καραβάκης Στέλιος
Περιγραφή: 

Το 2013 ο κ. Στέλιος Καραβάκης με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του υποδήματος, δημιούργησε την προσωπική του βιοτεχνία κατασκευής υποδημάτων οραματιζόμενος μια επιχείρηση δυναμική, που θα καταλάμβανε ηγετική θέση στον χώρο της υπόδησης, με υποδήματα τα οποία θα κατασκευάζονται εντός του Ελλαδικού Χώρου στηρίζοντας την τοπική κοινωνία.
Χάρις στην αφοσίωσή και την αγάπη για το αντικείμενο, που τον οδήγησε σε μία διαρκή αναζήτηση νέων ιδεών, και την εμμονή στην ποιότητα, σήμερα, μετά από 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο του υποδήματος, η νέα βιοτεχνία «Καραβάκης Στέλιος» είναι μια υγιής και πρωτοπόρος επιχείρηση, η οποία κατασκευάζει υποδήματα διοχετεύοντας τα στην Ελληνική αγορά σε αλυσίδες καταστημάτων λιανικής αλλά και χονδρικής πώλησης. Χιλιάδες ικανοποιημένοι καταναλωτές έχουν συνδυάσει το όνομα με την άνεση στην καθημερινή τους ζωή, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω από αυτό.
Η Ελληνική Βιοτεχνία Υποδημάτων Καραβάκης Στέλιος κατασκευάζει σαγιονάρες θαλάσσης με την ελληνική σημαία. Οι σαγιονάρες είναι διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά χρώματα σε όποιους πιθανούς συνδυασμούς επιθυμείτε.  Kατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα.
Στο νέο βιοτεχνικό χώρο εγκατάστασης της επιχείρησης Μοναστηρίου 159 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποί της βιοτεχνίας «Καραβάκης Στέλιος» συνεχίζουν και σήμερα να εργάζονται, αφοσιωμένοι στον σκοπό τους: Να παρουσιάζουν μια διαρκώς ανανεωμένη συλλογή, στην οποία ο σωστός σχεδιασμός, οι νέες ιδέες και η λογική τιμή να συνυπάρχουν με την άνεση και την πρακτικότητα.

Email: 
st-karavakis@hotmail.com
Τ.Κ: 
54627